Deze rode bietjes op grootmoeders wijze zijn heerlijk zoetzuur en extra hartig met spekjes. Een ouderwets recept dat heerlijk combineert met aardappelen of stamppot.
Dit recept voor een ouderwetse bonne femme schotel zit boordevol groenten en aardappel, een smaakvolle maaltijd of serveer de bonne femme garnituur als bijgerecht.
Tuinbonen horen bij de lente, een heerlijk boontje waar niet iedereen van houdt. Voor de liefhebber is dit heerlijke bijgerecht een aanrader, tuinbonen met spekjes staan binnen no-time op tafel!
Een simpele macaroni carbonara is bekend uit een pakje, maar zelf maken is net zo makkelijk en nog veel lekkerder! Staat binnen een half uur tafel, ideaal voor een doordeweekse dag.
Deze geitenkaas salade is een salade die smaakt alsof je hem in een restaurant besteld hebt. Maar dan gewoon zelf thuis gemaakt! Met geitenkaas en gebakken spekjes.
Een klassieke hazenpeper zoals ik dit heb geleerd van mijn leraar op de koksopleiding die ook jager was. Heerlijk met champignons, spekjes en meer.
Deze zoete aardappelsoep met kokosmelk is zijdezacht, vol van smaak en extra lekker met spekjes. Maar zonder de spekjes ook erg lekker!
Een heerlijke jachtsaus maak je gemakkelijk zelf zonder pakjes en zakjes. Een smakelijke saus met champignons, spekjes en meer. Perfect voor bij je favoriete stukje vlees!
Aardappel anders ken je vast als een pot met saus waar je in een handomdraai de lekkerste aardappelgerechten mee kan maken. Maak deze saus nu ook zelf in een handomdraai!
Witlof is een heerlijke groente en een perfect bijgerecht. Een tikkeltje zoet door deze eerst te karameliseren voor een heerlijke witlof met brie uit de oven.
Deze aspergesoep met spekjes, ei en peterselie zit boordevol smaak. Heerlijk romig zonder het toevoegen van room.
Tijdens de lunch is deze groene aspergesalade met warme geitenkaas een aanrader. Met een simpele dressing en heerlijke knoflookcroutons.
Deze gevulde champignons met ricotta zijn een super lekker warm hapje. Champignons uit de oven met een heerlijk krokant korstje.
Een tartiflette is een Frans gerecht uit de Savoie regio in de Franse alpen. Probeer ook eens een witlof tartiflette met prei, spekjes en aardappel.
Deze vogelnestjes pasta met kwarteleitjes springen direct in het oog. Lekkere kwarteleitjes geserveerd op een nestje van pasta met spekjes en kaas.
Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!