Deze vegan tapioca pudding uit de slowcooker zit bomvol smaak. Een pudding gemaakt met tapioca parels is zijdezacht en laat een beetje denken aan rijstepap.
Zelfgemaakte tomatensoep uit de slowcooker zit boordevol smaak. Gebruik verse tomaten die vol van smaak zijn voor het beste resultaat.
Dit gerecht zit boordevol smaak door de knoflook en spekjes. Super malse konijn met witte wijn en champignons uit de slowcooker, een feestelijk gerecht!
Konijn met sinaasappel uit de slowcooker is een feestelijk vleesgerecht met champignons, erwtjes en meer. Extra lekker met aardappels.
Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.
Ropa vieja, overheerlijk Cubaans stoofvlees met kruiden, paprika en olijven. Te maken in de slowcooker of braadpan. Lekker met rijst, bonen en banaan.
Heerlijk simpel stoofvlees met appelstroop en champignons met gekookte aardappelen en rode kool. Een AVG-tje, maar dan net even anders.
Tijdens koude dagen is een heerlijke stoofpot altijd lekker. Probeer eens dit heerlijke Mexicaanse stoofvlees, deze birria de res is een tikkeltje pittig.
Deze Surinaamse kippendijen uit de slowcooker zijn heerlijk mals, kruidig en licht pittig. De gemarineerde kip kan ook in een braadpan gemaakt worden.
Deze kippendijen met tomatensaus uit de slowcooker zijn extra lekker door het toevoegen van sojasaus, gember en een beetje pit. Serveer met rijst.
Deze kippenpoten uit de slowcooker zijn zo mals dat de kip van het bot valt. Heerlijk met ketjap, limoen, kaneel en meer.
Deze hete kip uit de slowcooker kan natuurlijk ook gemaakt worden in een braadpan. Malse kip die van het bot valt, zó lekker! Serveer met geurige rijst.
Deze kruidige eendenbouten smelten op je tong zo mals! Te maken in de slow cooker, oven of braadpan. Extra lekker met honing en balsamico azijn.
Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Een Feijoada stoofpot kan op verschillende manieren worden bereid. Traditioneel wordt deze geserveerd met sinaasappel, rijst en gekookte kool.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.