Giouvetsi (youvetsi) is een Griekse ovenschotel met stoofvlees en kritharaki, een Griekse pasta die iets weg heeft van de bekende orzo. Extra lekker met feta en een smaakvolle tomatensaus.
Een heerlijke ouderwetse jachtschotel met stoofvlees, aardappelpuree en appels. Een ouderwets gerecht met mals vlees en veel smaak, perfect voor de winter.
Deze bibimbap met biefstuk en verse groenten is extra lekker door de marinade. 'Bibim' betekent in het Koreaans gemengde rijst, gemengd met een kom vol lekkers!
Een Japanse klassieker met heerlijke dikke Udon noedels, een simpel sausje, biefstuk en groenten. Deze Yaki Udon is een perfecte snelle doordeweekse maaltijd.
Thuis een luxe lunch maken? Maak dan eens deze biefstuk en rode kool sandwich, makkelijk te maken met een heerlijke saus en knapperige groenten.
Een snelle doordeweekse maaltijd is deze mihoen met biefstuk en groenten. Makkelijk te maken en met een heerlijke kruidenmix.
Heerlijk gerecht met biefstuk uit de wok met pinda woksaus en lekker veel groenten. Serveer met noedels naar keuze, recept voor 4 personen.
Een heerlijk frisse huzarensalade met rundvlees, aardappel en groenten. Deze salade is het lekkerste als deze een nacht kan intrekken.
Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.
Ropa vieja, overheerlijk Cubaans stoofvlees met kruiden, paprika en olijven. Te maken in de slowcooker of braadpan. Lekker met rijst, bonen en banaan.
Zelf kroketten maken ziet er wellicht moeilijker uit dan het is. Heerlijk draadjesvlees met een krokante gefrituurde paneerlaag.
Heerlijk simpel stoofvlees met appelstroop en champignons met gekookte aardappelen en rode kool. Een AVG-tje, maar dan net even anders.
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Tijdens koude dagen is een heerlijke stoofpot altijd lekker. Probeer eens dit heerlijke Mexicaanse stoofvlees, deze birria de res is een tikkeltje pittig.
Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.