Thuis een luxe lunch maken? Maak dan eens deze biefstuk en rode kool sandwich, makkelijk te maken met een heerlijke saus en knapperige groenten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 28-01-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Maak de zoetzure rode kool als je deze wilt gebruiken.
Was en schil de wortelen en snijd deze in niet al te grote stukken, bijvoorbeeld in reepjes. Was de radijsjes en snijd deze in kwarten. Snijd de biefstuk of bavette in vrij kleine stukken.
Meng zoete ketjap samen met sambal en sesamolie en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een scheut zonnebloemolie in een middelgrote bakpan. Bak hier de wortel enkele minuten in. Bak dan ook de radijsjes en biefstuk mee.
Voeg na enkele minuten de ketjapsaus toe en breng nogmaals op smaak met peper en zout.
Snijd het brood in plakken en verdeel de biefstuk en saus over het brood. Maak af met rode kool en eventueel sesamzaadjes. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.