Een klassieke hamburger is zeer makkelijk te maken. Je kunt de burgers grillen in de pan of gebruik een barbecue voor extra lekkere burgers.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 07-06-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Laat de hamburgers kort op kamertemperatuur komen. Pel de rode ui en snijd deze in niet al te dikke ringen. Was eventueel de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.
Was de tomaten, verwijder de harde kern en snijd in plakken. Snijd de hamburger broodjes door de helft.
Verhit een grill pan, of eventueel barbecue, besprenkel de hamburgers met een beetje olijfolie en grill de burgers ongeveer 3 minuten aan elke kant.
Grill beide kanten van de broodjes kort en verdeel hier dan sla en tomaat over. Leg de gegrilde hamburgers bovenop en maak af met rode ui, ketchup, mayonaise en de bovenkant van het broodje. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.