Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!
Deze rode zuurkoolstamppot kan het hele jaar gegeten worden door de frisse en knapperige zuurkool en appel. Extra lekker met een vleugje mosterd.
Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.
Crudité is een makkelijk en smaakvol gerecht uit Frankrijk. Rauwe groenten met een heerlijke dipsaus met limoen en parmezaanse kaas.
Een heerlijke krokante vegetarische filodeeg taart met broccoli die binnen een uur op tafel staat. Met 2 soorten kaas en pesto.
Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.
Dit super romige bananenijs is net een milkshake, maar dan nóg veel lekkerder! Gebruik goed rijpe bananen, voor het allerlekkerste roomijs.
Een romige ananas pudding met een prachtige gele kleur zonder toevoegingen. Een echte lente pudding, het lekkerste met een rijpe zoete ananas.
Deze varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus staan vaak op de kaart bij een bistro. Ontzettend vol van smaak en lekker met frietjes en sla.
Deze kaneel crêpes zijn perfect als verwenontbijtje, extra lekker met mascarpone en gebakken appel of serveer ze met bijvoorbeeld aardbeien.
Een romig kiwi toetje is makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Heerlijk met een vleugje kokos, maar zonder kokos ook érg lekker!
Deze snelle mac and cheese aten wij vroeger vaker want mijn moeder maakte dit regelmatig. Soms met extra hamblokjes, maar meestal zonder.
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Deze aardappel prei ovenschotel is een heerlijke vegetarische maaltijd. Een perfecte combinatie tussen een omelet en een ovenschotel.
Deze knapperige maïs salade is gemaakt met verschillende soorten groenten en een simpele dressing. Heerlijk als bijgerecht of als lunch.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.