Vol-romige pasta met rode pestosaus en serranoham. Ideaal als vullende maaltijd, recept voor 4 personen. Klaar in minder dan 20 minuten.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rode-pesto-pasta-met-serrano-ham
Vul de grote pan met water, breng deze aan de kook. Voeg dan de pasta toe en kook totdat deze beetgaar is.
Was de 2 lente uien en snijd deze dan in fijne stukjes met behulp van een koksmes en een snijplank. Doe hetzelfde voor de ui.
Verhit de steelpan op middel-hoog vuur en voeg olijfolie toe. Fruit de ui enkele minuten en voeg de slagroom samen met de rode pesto en Provençaalse kruiden kruiden toe aan de pan.
Roer alles goed door elkaar heen. Giet de pasta af zodra deze al dente is, voeg de pasta dan toe aan de pan met de rode pesto-roomsaus.
Roer alles goed door elkaar en voeg lente ui toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de rode pesto pasta met serrano ham en een beetje geraspte kaas, eet smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!