Deze cheesecake framboos hapjes zijn super makkelijk en snel te maken met maar weinig ingrediënten. Een makkelijk zoet hapje, ideaal voor een feestje.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/cheesecake-framboos-hapjes
Zorg dat de roomkaas niet te koud is, want dan kun je deze minder makkelijk mengen met de slagroom.
Klop de slagroom samen met 2 eetlepels poedersuiker en 1,5e theelepels vanille extract. Roer hier dan de roomkaas doorheen en zorg ervoor dat het een glad mengsel is. Schep dit dan in een spuitzak en leg in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Gebruik een uitsteker om rondjes uit het bladerdeeg te steken. Plaats de rondjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Klop een ei los met een beetje water en gebruik een kwast om de rondjes bladerdeeg in te smeren met het ei. Prik met een vork gaatjes in de bladerdeeg rondjes om te voorkomen dat ze teveel omhoog gaan komen tijdens het bakken.
Bestrooi de rondjes dan met een beetje suiker en bak ze mooi goudbruin in ongeveer 10 minuten. De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en het bladerdeeg dat je gebruikt.
Laat de rondjes bladerdeeg dan afkoelen. Spuit er een toefje cheesecake mengsel op, leg hier een framboos op en maak af met chocolade schaafsel. De chocolade schaafsel kun je makkelijk zelf maken van een reep chocolade met een rasp of dunschiller. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.