Gevulde courgette met ricotta en spekjes is extra lekker door 2 soorten kaas, gebakken spekjes, pijnboompitten en meer. Klaar binnen 40 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gevulde-courgette-met-ricotta-en-spekjes
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge bakpan. Verplaats deze dan naar een middelgrote kom en bak de spekjes enkele minuten in de bakpan. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en zet opzij. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Gevulde courgette met ricotta en spekjes
Vul de bolcourgettes met het ricotta mengsel en maak af met mozzarella. Bak ongeveer 10 minuten in de oven, of tot de kaas mooi goudbruin is. Maak af met de rest van de pijnboompitten en eventueel meer basilicum. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.