Deze tapioca pudding is gemaakt van kleine tapioca parels. Deze romige pudding heeft iets weg van rijstepap, maar dan nóg romiger.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tapioca-pudding
Tapioca pudding
Zodra de parels zacht geworden zijn, voeg je geleidelijk de suiker toe en blijf ondertussen roeren met een garde. Voeg dan ook 1 voor 1 de eieren toe, blijf roeren om te zorgen dat de eieren niet gaan stollen en om aanbranden te voorkomen. Roer het vanille extract erdoor en laat de eieren dan nog kort garen.
Je kunt deze heerlijk zachte pudding nu warm, lauwwarm of koud serveren. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.