Deze pasta ovenschotel met broccoli is heerlijk romig, smaakvol en met 2 soorten kaas. Deze vegetarische ovenschotel staat binnen een uur op tafel.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pasta-ovenschotel-met-broccoli
Kook de pasta al dente in het water. Pel de ui en knoflooktenen en snijd deze fijn. Maak de bechamelsaus, of gebruik eventueel kant-en-klare saus. Verwarm deze dan wel even in een kleine pan. Roer een beetje geraspte parmezaanse kaas door de saus en breng op smaak met peper en zout.
Pasta ovenschotel met broccoli
Giet de pasta af zodra deze al dente is en roer deze door de broccoli. Breng het geheel weer op smaak met peper en zout en verdeel het dan over de ovenschaal. Verdeel de bechamelsaus over de pasta en maak af met de resterende geraspte parmezaanse kaas. Snijd de mozzarella in blokjes en verdeel dit over de ovenschaal.
Bak de pasta ovenschotel mooi goudbruin in ongeveer 20 - 25 minuten, afhankelijk van je oven. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.