Heel simpel recept voor Sriracha mayonaise die je zelf op smaak kan brengen. Lekker voor bij veel verschillende gerechten, en zó gemaakt!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 03-12-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de limoen doormidden en pers er het sap uit met je vingers in een kommetje.
Voeg nu ook 5 eetlepels romige en volle mayonaise samen met 1½ eetlepel Sriracha samen met ½ theelepel knoflookpoeder aan het kommetje. Meng alles goed door elkaar heen met behulp van een garde of eetlepel.
Proef en bepaal of de Sriracha mayonaise pittiger mag. Voeg eventueel meer van elk ingrediënt toe mits nodig. Geniet ervan!
Waar is Sriracha mayonaise lekker bij?
Denk aan frietjes (patat), maar ook bij een gegrild kippetje of bij een tosti. Het kan bij heel veel verschillende gerechten geserveerd worden.
Welk merk Sriracha moet ik gebruiken?
Het merk is geen voorwaarde maar het meest gebruikte merk is van “Flying Goose”. Een hete saus van een ander merk kan ook prima.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.