Een ontzettend lekkere kruidige pompoensoep met chorizo boordevol smaak. Een beetje pittig en gemaakt zonder room.
Soupe au pistou is een Franse Provençaalse maaltijdsoep met zomergroenten en bonen. Pistou is een makkelijke Franse pesto soort.
Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappels en stukjes kip.
Deze geroosterde tomatensoep is ontzettend smaakvol door het gebruik van sappige tomaten en weinig andere ingrediënten!
Deze simpele courgette-kokossoep is makkelijk en snel te maken met weinig ingrediënten. Een tikkeltje kruidig en zonder room dus o.a. geschikt voor vegans.
Een geroosterde paprikasoep met bonen die vegetarisch en zelfs vegan is. Staat binnen een half uur op tafel, de bonen passen perfect bij de paprika.
Deze makkelijke aardappel rijstsoep is een vullende soep die erg simpel is. Je kunt er eventueel een beetje sambal aan toevoegen voor een beetje pit.
Een smaakvolle romige champignon-truffelsoep is feestelijk door de stervormige croutons, zonder is deze soep ook heerlijk tijdens een herfstdag
Deze pâtisson-kokossoep heeft iets weg van de smaken van een curry. Ook lekker met extra kip, de gebakken kokos geeft deze soep een extra heerlijke smaak.
Een zomerse witte bonensoep is heerlijk vullend, te serveren als lunch of avondmaaltijd. Met meiknol, aardappel, wortel en meer.
Doperwtensoep met geroosterde paprika is een heerlijke vegetarische soep die perfect is voor de lente door zijn prachtige groene kleur.
Deze marokkaanse soep zit boordevol kruiden, vlees, tomaat, kikkererwten en zelfs linzen. Harira is een heerlijk vullende maaltijdsoep.
Deze pompoen-kastanjesoep is een heerlijke herfstsoep, met een extra zachte smaak door de toevoeging van de kastanjes. Klaar binnen 40 minuten.
Garbure béarnaise kent vele versies, deze franse gevulde groentesoep met eend is de klassieke versie uit de regio waar wij wonen. Heeft even tijd nodig, maar meer dan de moeite waard.
Wortelsoep met appel is een vullende lunchsoep, of serveer in kleinere porties als voorgerecht. Fris door de geraspte appel en hartig door de verse gember.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.