Deze kleine gefrituurde visjes kun je in veel verschillende Mediterraanse landen vinden. In Spanje als tapas en in Frankrijk tijdens de apéro, maar altijd met een beetje citroen.
Venkel en zalm is een klassieke combinatie, match made in heaven. Deze venkelsoep met zalm is een perfecte fluweelzachte soep met een vleugje sinaasappel.
Een tonijn tataki is een makkelijk voorgerecht. Tataki is een Japanse manier van bereiden. Dat wil je een keer proberen, dat zo simpel zó lekker kan zijn!
Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.
Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Een risotto met venkel, courgette en zalm die boordevol smaken zit. Zonder gebruik van room of kaas en daardoor perfect voor de lente en zomer.
Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!
Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.
Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.
Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Een snelle en makkelijke rijstsalade met zalm en koolvis. Te serveren als volledige avondmaaltijd of lunch. Met een sausje van o.a. sojasaus en gember.
Deze limoen risotto en kabeljauw met spek is een heerlijke aanvulling op elkaar. Het frisse van de limoen, het zoute van de spek en de zachte witvis. Mmm!
Een overheerlijke zelfgemaakte mierikswortel-roomsaus met groenten, visbouillon en witte wijn. Super lekker bij bijna elke soort vis.
Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Met boterzachte vis!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.