Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.
Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediƫnten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Een risotto met venkel, courgette en zalm die boordevol smaken zit. Zonder gebruik van room of kaas en daardoor perfect voor de lente en zomer.
Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!
Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.
Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus
Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Een snelle en makkelijke rijstsalade met zalm en koolvis. Te serveren als volledige avondmaaltijd of lunch. Met een sausje van o.a. sojasaus en gember.
Deze limoen risotto en kabeljauw met spek is een heerlijke aanvulling op elkaar. Het frisse van de limoen, het zoute van de spek en de zachte witvis. Mmm!
Een overheerlijke mierikswortel-roomsaus helemaal zelfgemaakt met groenten, visbouillon en witte wijn. Uitermate geschikt bij bijna elke soort vis.
Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!
Gebakken zalm met warme couscous is een gezonde en vooral erg snelle maaltijd! Heerlijk fris door de toevoeging van citroen. Binnen een kwartier op tafel.
Zet een prachtig gerecht binnen een half uur op tafel. Misschien is deze kabeljauw met tuinbonen en bloemkool wel iets dat je wilt onthouden voor de kerst?
Zalm met andijvie en rijstnoedels is een geweldige doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur. Je kunt de andijvie ook vervangen door spinazie.
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.