Deze zalm met sesamkorst is gemarineerd in sojasaus en gember voor een heerlijke zoete en zoute zalm, gebakken tot perfectie. Klaar in 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zalm-met-sesamkorst
Controleer de zalmfilets, misschien zitten er nog wat graatjes in. Als dit zo is, kun je deze gemakkelijk verwijderen met een vispincet. Plaats de zalm in de kom met sojasaus en marineer minimaal een half uur. Je kunt de zalm samen met de marinade ook in een hersluitbare zak doen.
Was de groene snijbiet zorgvuldig en maak deze weer droog met een sla centrifuge. Als je dit gerecht gaat serveren met pasta naar keuze, dan dien je deze tijdens de voorbereiding te koken volgens de verpakking.
Zalm met sesamkorst
Verhit olijfolie in de 2e bakpan en bak de snijbiet enkele minuten. Breng op smaak met peper en zout en een beetje van de soja marinade. Serveer met pasta als je wilt, erwtjes zijn ook erg lekker met dit gerecht! Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.