Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 05-11-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Kook één ei ongeveer 8 minuten en pel deze dan. Snijd ondertussen de augurken en bieslook fijn. Pel de sjalot en snijd deze ook fijn.
Hak de peterselie fijn en meng deze met augurk, bieslook, sjalot, citroensap en mayonaise. Prak het ei fijn met een vork en roer dit door de saus. Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi de vis met peper en zout. Paneer de kabeljauw filets door deze eerst door de bloem te halen, dan door ei en als laatste door paneermeel.
Verhit olie in een bakpan en bak hierin de gepaneerde kabeljauw enkele minuten per kant. Exacte baktijd is afhankelijk van de dikte van de vis.
Serveer direct met tartaarsaus, salade en frietjes of pasta. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.