Ohmydish.nl


Fancy

 

Affogato met chocoladesaus

20 minuten 4 personen

Vanille ijs dat wordt 'verdronken' in espresso, een klassiek en simpel Italiaans toetje. Affogato met chocoladesaus, een makkelijk dessert.


Walnotenlikeur zelf maken

20 minuten 10 personen

Walnotenlikeur zelf maken is niet moeilijk, maar het heeft tijd nodig om zijn prachtige kleur en volle smaak te krijgen.


Mini tiramisu met vijgen

30 minuten 6 personen

Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk Ć©Ć©npersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.


Gele bieten carpaccio

45 minuten 4 personen

Deze gele bieten carpaccio is heerlijk zoet en fris tegelijk. Heerlijke gekarameliseerde bietjes met een citroen dressing.


Makkelijke sangria

15 minuten 4 personen

Een super makkelijke sangria met vers fruit, klaar binnen een kwartier en perfect tijdens een warme dag. Serveer 'm koud!


Gevulde kwartels

30 minuten 4 personen

Deze gevulde kwartels zien er feestelijk uit en ze zijn ontzettend lekker met een vulling van gehakt, knoflook en salie. De moeite waard!


Kabeljauw met gewokte groenten

40 minuten 4 personen

Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediƫnten voor een makkelijke hoofd maaltijd.


Valentijn pavlova met rood fruit

50 minuten 6 personen

Deze valentijn pavlova met rood fruit is makkelijk te maken, een ideale zoete afsluiter van een valentijnsdiner of maak ze voor Moederdag.


Bruschetta met ham en kwarteleitjes

20 minuten 8 personen

Bruschetta met ham en kwarteleitjes zijn een feestelijk en makkelijk hapje voor tijdens een feestje. Klaar binnen 20 minuten met weinig ingrediƫnten.


Gevulde kwarteleitjes met truffel

30 minuten 8 personen

Deze gevulde kwarteleitjes met truffel zien er extra feestelijk uit op een prikker. Je kunt ze eventueel ook gehalveerd op een bordje serveren.


Torentje van knolselderij en geitenkaas

45 minuten 4 personen

Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!


Mont blanc

2 uur 30 minuten 12 personen

Dit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje.


Gebarsten chocoladekoekjes

40 minuten 10 personen

Deze koekjes zien er prachtig uit door en ze zijn zacht van smaak. Crinkle cookies, oftewel gebarsten chocoladekoekjes door hun gemarmerde uiterlijk.


Hoe bak je een eendenborst?

20 minuten 4 personen

Bak zelf heel gemakkelijk een goed gebakken stuk eendenborst met behulp van deze uitleg en handige stap voor stap foto's.


Kersen sabayon

20 minuten 6 personen

Deze kersen sabayon, oftewel luchtige zoete saus, kun je gebruiken bij veel soorten dessert. Heerlijk bij chocoladecake, maar ook bij veel soorten ijs.



Winter recepten

Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.