Een chocolade cheesecake met rood fruit, maar dan geserveerd in een glaasje. Een makkelijk en snel dessert tijdens de feestdagen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/chocolade-cheesecake-met-rood-fruit
Vul een kleine pan met een laagje water en verwarm dit op middelhoog vuur. Plaats de chocolade in stukken in een kom die op de pan past om een bain-marie te creëren. Smelt de chocolade en laat deze dan even afkoelen. Klop ondertussen de slagroom tot deze ongeveer de dikte van yoghurt heeft.
Chocolade cheesecake met rood fruit
Maak laagjes in glaasjes van rood fruit naar keuze, chocolade cheesecake en eindig met fruit. Zet de cheesecake minimaal 2 uur in de koelkast, garneer met nougatine nootjes en/of suiker kerstversiering vlak voor het serveren. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.