Groene asperges van de BBQ zijn een heerlijk en simpel bijgerecht. Gegrilde groene asperges hebben zoveel smaak dat ze niet veel nodig hebben om met weinig moeite ontzettend lekker te worden.
Een Oostenrijkse witte koolsalade is een makkelijke en frisse koolsalade met weinig ingrediënten. Deze simpele salade zit bomvol smaak en ken je wellicht van de salade buffetten van je vakantie.
Zelf knoflookboter maken is heel makkelijk en extra lekker met een vleugje rozemarijn maar deze kun je eventueel weglaten. Luchtige knoflookboter die perfect is bij de barbecue.
Met deze tips blijven je spareribs uit de oven super sappig. De sparerib marinade is heerlijk kruidig en makkelijk om te maken.
Gegrilde tomaten zijn een bijgerecht zoals je die nog nooit hebt gegeten. Ook lekker als voorgerecht, eventueel met een beetje brood of salade.
De tempeh marinade voor deze tempeh spiesjes van de barbecue is makkelijk om te maken en is extra lekker met sesam en een vleugje komijn. Ideaal voor een vegetarische BBQ.
De kip in deze citroenkip spiesen is extra mals door de citroenpartjes, deze geven tijdens het grillen extra veel smaak af aan de kip. Een top combinatie met tijm voor een feestje op je bord bij de volgende BBQ.
De lekkerste garnalenspies van de barbecue is gemaakt met een heerlijke marinade van specerijen, citroen en knoflook. Makkelijk om te maken en bomvol smaak.
Zelf kruidenboter maken is heel makkelijk en is binnen een handomdraai klaar. Er is niets lekkerder dan stokbrood met kruidenboter tijdens de barbecue.
Deze gevulde portobello met chorizo van de barbecue (of oven) is een ontzettend lekker bijgerecht. Chorizo, pesto en kaas zijn een perfecte combinatie met de heerlijke paddenstoel.
Een witte kool salade is een heerlijk frisse salade die ideaal is als bijgerecht tijdens de barbecue, of als frisse tegenhanger van bijvoorbeeld vet vlees.
Zoete aardappel van de bbq is een super makkelijk bijgerecht. Een zoete aardappel is lekker van smaak en is het lekkerste direct in de kolen.
Een zelfgemaakte remouladesaus is makkelijk te maken. Een simpele saus op basis van mayonaise met augurk en verse kruiden.
Deze kalkoen tandoori spiesjes zijn het allerlekkerste van de barbecue, maar in de grill pan kan ook. Heerlijke gemarineerde stukjes kalkoen, een extra mals stukje vlees!
Heel eenvoudig te maken broodje speklap van de barbecue met knoflooksaus, tomaat en ijsbergsla. Kan ook in de grillpan gemaakt worden!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.