Een bavette spies van de barbecue is extra lekker door de heerlijke marinade. Zwarte peper, biefstuk en ui is een top combinatie.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 21-09-2020, dit recept is voor 8 personen en duurt 45 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de courgette, verwijder de uiteindes en snijd deze in niet al te grote stukken. Pel de ui en snijd de halve ui in grove stukken.
Meng de stukken courgette en ui samen met kurkuma, knoflookpoeder, honing en sojasaus. Laat dit minimaal een half uur marineren.
Kneus de peperkorrels, dit hoeft niet heel erg fijn te zijn. Snijd de bavette of biefstuk in stukken en breng deze op smaak met de gekneusde peperkorrels en een beetje zout.
Rijg een stuk vlees aan de spies, hierna ui en courgette en herhaal voor de resterende ingrediënten.
Grill de spiesen enkele minuten aan beide kanten, zorg ervoor dat de biefstuk nog rosé is anders zal deze minder mals zijn.
Serveer meteen met bijvoorbeeld gepofte aardappelen en een rode bietensalade, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.