Een bavette spies van de barbecue is extra lekker door de heerlijke marinade. Zwarte peper, biefstuk en ui is een top combinatie.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bavette-spies-van-de-barbecue
Was de courgette, verwijder de uiteindes en snijd deze in niet al te grote stukken. Pel de ui en snijd de halve ui in grove stukken.
Meng de stukken courgette en ui samen met kurkuma, knoflookpoeder, honing en sojasaus. Laat dit minimaal een half uur marineren.
Kneus de peperkorrels, dit hoeft niet heel erg fijn te zijn. Snijd de bavette of biefstuk in stukken en breng deze op smaak met de gekneusde peperkorrels en een beetje zout.
Rijg een stuk vlees aan de spies, hierna ui en courgette en herhaal voor de resterende ingrediënten.
Grill de spiesen enkele minuten aan beide kanten, zorg ervoor dat de biefstuk nog rosé is anders zal deze minder mals zijn.
Serveer meteen met bijvoorbeeld gepofte aardappelen en een rode bietensalade, smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.