Profielfoto van Joyce Hermans-hermans

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Joyce Hermans-hermans


Venkel risotto

Opgeslagen Opgeslagen op 27/02/2022 om 15:26

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Een heerlijke romige venkel risotto met 2 soorten kaas voor een doordeweekse vegetarische maaltijd. Heerlijk fris met citroen en ricotta.


Ajvar (paprika-aubergine saus)

Opgeslagen Opgeslagen op 01/02/2022 om 10:48

Kooktijd 1 uur 55 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

Ajvar is een lekkere saus gemaakt van geroosterde paprika's en aubergine. Maak het heel makkelijk zelf met behulp van dit simpele recept.


Gestoofde sukadelappen

Opgeslagen Opgeslagen op 01/02/2022 om 10:47

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (98)

Deze gestoofde sukadelappen zijn heerlijk ouderwets, ze vallen uit elkaar zo mals zijn deze runderlapjes in een smakelijke saus van o.a. rode wijn en ui.


Draadjesvlees à la oma

Opgeslagen Opgeslagen op 01/02/2022 om 10:46

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Dit overheerlijke recept voor draadjesvlees komt van mijn oma. Ik eet het nog regelmatig bij mijn vader, want is het zo'n ouderwets lekker stukje vlees!


Griekse Stifado

Opgeslagen Opgeslagen op 01/02/2022 om 10:45

Kooktijd 4 uur 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (60)

Deze Griekse stifado is een heerlijke stoofpot met rundvlees, tomaat, sjalotjes en heel veel kruiden. Boordevol smaak en heerlijk met aardappels.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.