Profielfoto van Anita Verhees-robroek

Bijgerechten

Collectie aangemaakt door Anita Verhees-robroek


Courgettebootjes gevuld met gehakt

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:32

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Courgettebootjes gevuld met gehakt zijn extra lekker door de toevoeging van kaas en zongedroogde tomaatjes. Klaar in 30 minuten.


Mini sjalot tarte tatin

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:31

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Een makkelijk vegetarisch voorgerecht voor de kerstdagen, of een andere feestelijke gelegenheid! Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.


Portobello gevuld met jalapeño en ei

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:26

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Portobello gevuld met jalapeño en ei is een snelle, heerlijke vegetarisch gerecht. Serveer met een gemengde salade en een simpele pasta.


Mexicaanse gepofte aardappel

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:12

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Mexicaanse gepofte aardappel uit de oven, in Amerika noemen ze het jacket potato. Gevuld met paprika, kaas en meer. Heerlijk met crème fraîche en limoen.


Stoofperen in rode wijn en gember

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 14:50

Kooktijd 3 uur 20 minuten Aantal personen 20 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen maken in rode wijn en gember en eventueel kaneel.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.