Portobello gevuld met jalapeño en ei
😍 5Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Portobello gevuld met jalapeño en ei vegetarisch

Portobello gevuld met jalapeño en ei is een snelle, heerlijke vegetarisch gerecht. Serveer met een gemengde salade en een simpele pasta.

Recept portobello gevuld met jalapeño en ei

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 13-04-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
25 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Verhit de oven voor tot een temperatuur van 190 graden celsius. Pel en snijd de rode ui en knoflook in fijne stukjes. Haal de zaadlijsten uit de jalapeño peper en snijd de peper zo fijn mogelijk. 

Verhit een scheutje olijfolie in een kleine bakpan en fruit daarin de gesneden jalapeño peper, knoflook en ui een minuut of 2 aan. Plaats dit daarna in een klein kommetje en meng daarin de eieren en een scheutje room.

Breng op smaak met peper en zout. Snijd de cherry tomaten in partjes. Gebruik een lepel om de binnenkant van de portobello champignons te verwijderen. Haal ook het bruine deel weg. 

Portobello gevuld met jalapeño en ei
Portobello gevuld met jalapeño en ei

Afmaken van de portobello gevuld met jalapeño en ei – 15 minuten

Plaats de portobello champignons op de bakplaat en vul deze ongeveer twee derde met het ei mengsel. Druk wat cherry tomaat partjes in het ei en voeg geraspte kaas toe aan de bovenzijde van de champignon.

Plaats deze voorzichtig in de oven en bak 10 minuten lang, of totdat goudbruin. Serveer deze gevulde portobello met een gemengde salade en simpele pasta. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

5 waarderingen
😍
5
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
233.58 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
10.54 g
2.95 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
15.57 g
7.25 g
Eiwitten
16.14 g
Vezels
2.18 g
Natrium
868.41 mg
Mineralen
Ijzer
1.67 mg
Calcium
320.02 mg
Magnesium
26.49 mg
Kalium
26.49 mg
Fosfor
301.6 mg
Koper
0.42 mg
Zink
2.33 mg
Jodium
22.14 µg
Selenium
18.5 µg
Vitamines
Vitamine C
14.15 mg
Vitamine D
1.27 mg
Vitamine A
218.46 mg
Vitamine B1
0.11 mg
Vitamine B2
0.3 mg
Vitamine B6
0.22 mg
Vitamine B12
1.94 µg
Foliumzuur
47.98 µg
Vitamine E
0.96 mg
Vitamine K
7.54 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Portobello gevuld met jalapeño en ei"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.