Portobello gevuld met jalapeño en ei is een snelle, heerlijke vegetarisch gerecht. Serveer met een gemengde salade en een simpele pasta.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/portobello-gevuld-met-jalapeno-en-ei
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 190 graden celsius. Pel en snijd de rode ui en knoflook in fijne stukjes. Haal de zaadlijsten uit de jalapeño peper en snijd de peper zo fijn mogelijk.
Verhit een scheutje olijfolie in een kleine bakpan en fruit daarin de gesneden jalapeño peper, knoflook en ui een minuut of 2 aan. Plaats dit daarna in een klein kommetje en meng daarin de eieren en een scheutje room.
Breng op smaak met peper en zout. Snijd de cherry tomaten in partjes. Gebruik een lepel om de binnenkant van de portobello champignons te verwijderen. Haal ook het bruine deel weg.
Plaats de portobello champignons op de bakplaat en vul deze ongeveer twee derde met het ei mengsel. Druk wat cherry tomaat partjes in het ei en voeg geraspte kaas toe aan de bovenzijde van de champignon.
Plaats deze voorzichtig in de oven en bak 10 minuten lang, of totdat goudbruin. Serveer deze gevulde portobello met een gemengde salade en simpele pasta. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.