Portobello gevuld met jalapeño en ei is een snelle, heerlijke vegetarisch gerecht. Serveer met een gemengde salade en een simpele pasta.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 13-04-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 190 graden celsius. Pel en snijd de rode ui en knoflook in fijne stukjes. Haal de zaadlijsten uit de jalapeño peper en snijd de peper zo fijn mogelijk.
Verhit een scheutje olijfolie in een kleine bakpan en fruit daarin de gesneden jalapeño peper, knoflook en ui een minuut of 2 aan. Plaats dit daarna in een klein kommetje en meng daarin de eieren en een scheutje room.
Breng op smaak met peper en zout. Snijd de cherry tomaten in partjes. Gebruik een lepel om de binnenkant van de portobello champignons te verwijderen. Haal ook het bruine deel weg.
Plaats de portobello champignons op de bakplaat en vul deze ongeveer twee derde met het ei mengsel. Druk wat cherry tomaat partjes in het ei en voeg geraspte kaas toe aan de bovenzijde van de champignon.
Plaats deze voorzichtig in de oven en bak 10 minuten lang, of totdat goudbruin. Serveer deze gevulde portobello met een gemengde salade en simpele pasta. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.