Lekker veel cheddar kaas op een rundvleesburger. Deze klassieke cheeseburger is klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 28-09-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de rijpe tomaten en snijd in dunne plakjes. Snijd de rode uien ook in dunne plakjes. Was de ijsbergsla en droog met behulp van een slacentrifuge.
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 170 graden Celsius. Verhit boter of olijfolie in de grillpan en bak de hamburgers goudbruin. Draai de burgers een aantal keren om tijdens het bakken.
Leg de burgers op een bord en leg er een aantal plakjes cheddar kaas op. Plaats het bord met de burgers 5 minuten lang in de oven, dit zal ervoor zorgen dat de kaas evenredig gesmolten is. Je kunt eventueel ook de kaas toevoegen terwijl de burgers in de pan aan het bakken zijn.
Snijd de hamburger broodjes doormidden. Rooster de binnenkant van de broodjes in de grillpan. Voeg mayonaise en/of tomatenketchup toe, dan een burger met kaas, tomatenplakjes, sla, rode ui, augurk en gebakken uitjes.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.