Lekker veel cheddar kaas op een rundvleesburger. Deze klassieke cheeseburger is klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/klassieke-cheeseburger
Was de rijpe tomaten en snijd in dunne plakjes. Snijd de rode uien ook in dunne plakjes. Was de ijsbergsla en droog met behulp van een slacentrifuge.
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 170 graden Celsius. Verhit boter of olijfolie in de grillpan en bak de hamburgers goudbruin. Draai de burgers een aantal keren om tijdens het bakken.
Leg de burgers op een bord en leg er een aantal plakjes cheddar kaas op. Plaats het bord met de burgers 5 minuten lang in de oven, dit zal ervoor zorgen dat de kaas evenredig gesmolten is. Je kunt eventueel ook de kaas toevoegen terwijl de burgers in de pan aan het bakken zijn.
Snijd de hamburger broodjes doormidden. Rooster de binnenkant van de broodjes in de grillpan. Voeg mayonaise en/of tomatenketchup toe, dan een burger met kaas, tomatenplakjes, sla, rode ui, augurk en gebakken uitjes.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.