Huisgemaakte pizza's zijn altijd veel lekkerder vinden wij. Zo ook deze mozzarella pizza met ham en paprika, recept voor 4 personen.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 17-11-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 13-07-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mozzarella-pizza-met-ham-en-paprika
Snijd de cherry tomaten en de olijven doormidden. Snijd het uitje en de paprika's in fijne blokjes. Snijd het teentje knoflook zo fijn mogelijk, voeg toe aan de kom.
Meng de knoflook samen met de tomatenpuree, oregano en wat peper en zout. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol het pizzadeeg uit tot een ronde pizzabodem.
Let op dat hoe dikker de pizzabodem is, des te langer deze in de oven moet bakken. Verdeel het tomatenpuree mengsel over de pizzabodem en voeg de toppings toe.
Begin met de ham, aangezien deze sneller aan kan branden dan de rest van de ingrediënten. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg de pizza erop.
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Bak de pizza 10 tot 15 minuten lang in de voorverwarmde oven. Controleer tijdens het bakken of de pizza klaar is.
Deze mozzarella pizza met ham en paprika is heerlijk met een glas rode wijn erbij, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 17-11-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 13-07-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.