Hier vind je bijgerechten die je maaltijd helemaal compleet kunnen maken, ruime keuze uit veel leuke en lekkere recepten. Lekker om te serveren bij een stukje vlees, vis of een salade. Denk bijvoorbeeld aan oven gebakken aardappeltjes, een gevulde courgette of zelfgemaakte huzarensalade.
Gobi manchurian, oftewel Indiase bloemkool. Gefrituurd met een overheerlijk krokant jasje en daarna gemengd met een smaakvol en iets pittige saus.
Een super simpele tomatensalsa om te serveren als dip of bijgerecht. Lekker met verse tomaten, jalapeño peper, knoflook en komijn. Klaar binnen 10 minuten.
Een simpele salade met roze peper dressing. Makkelijk en snel te maken, want deze dressing is klaar binnen 5 minuten. Een fris bijgerecht met verrassende smaken.
Een makkelijke wortelsalade met maar een paar ingrediënten. Ideaal als bijgerecht bij vlees, vis of tijdens de barbecue. Klaar binnen 15 minuten. Recept voor 6 personen.
Heb je een courgette over? Maak er een heerlijk courgette-kaas brood van! Ideaal als lunch of om bij gerechten te serveren. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Makkelijke geroosterde rode aardappels met paprika is een ideaal bijgerecht met weinig ingrediënten. De paprika geeft de aardappels een licht rokerige smaak.
Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!
Deze geroosterde groenten met kurkuma zijn een overheerlijk en makkelijk bijgerecht. Met pastinaak, venkel en zoete aardappel. Klaar in 45 minuten.
Een simpele wortelpuree met tijm en gember is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Kruidig en vol van smaak, met weinig ingrediënten. Ook ideaal als groentehapje voor je baby.
Patatas bravas kent iedereen, het staat op elke menukaart in een tapasrestaurant. Deze krokante aardappels met pittige tomatensaus kun je ook zelf maken.
Deze kruidige geroosterde bloemkool is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Met de kruiden kun je volop variëren naar je eigen favoriete smaak.
Een zelfgemaakte wortel chutney, zoet-zuur met verschillende kruiden. Fris van smaak en toch hartig, heerlijk als extraatje op een broodje.
Deze geroosterde pompoen met rode ui en truffel is een heerlijk bijgerecht voor bij tagliatelle of andere pasta. Serveer met (verse) truffel en balsamico.
Deze frisse springrolls met bleekselderij en komkommer zijn heerlijk knapperig, gezond en klaar binnen een half uur. Ook leuk om te serveren als vegetarische snack.
Een tomatensalsa is heerlijk fris, maar ook een beetje pittig. Te serveren als 'saus' bij vlees, vis en rijst of te serveren op brood en zelfs bij loempia's
Doe inspiratie op met deze lekkere recepten, speciaal voor jou hebben wij dit recept als tip klaargezet. Wat dacht je van deze lekkere knoflookbrood met kruiden ? Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.