Vergeten groente die je heerlijk als bijgerecht kunt serveren bij vlees, vis of in een salade. Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-aardperen
Pel de aardperen. De meest makkelijke manier om dit toe doen is met behulp van een schilmesje. Snijd de gepelde aardperen in evenredige stukken. Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen. Pel ook de knoflooktenen en snijd deze zo fijn mogelijk. Was het takje rozemarijn onder koud stromend water, dep deze droog en snijd zo fijn mogelijk.
Geroosterde aardperen
Rooster de aardperen 20 tot 25 minuten lang in de oven, afhankelijk van de oven. Controleer tussentijds of de aardperen zacht genoeg zijn geworden, en proef of er meer zout en peper nodig is. Zodra de aardperen een mooie kleur en geweldige geur afgeven dan zijn deze klaar om opgegeten te worden. Serveer de geroosterde aardperen met bijvoorbeeld vlees, vis of gemengd in een salade. Eet smakelijk!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenJe proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.