Geweldige manier om gele spliterwten te gebruiken. Indiase dhal is een heerlijk vegetarisch gerecht. Serveer met rijst en plat brood.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/indiase-dhal
Pel en snijd de ui en knoflooktenen zo fijn mogelijk. Pel en rasp te wortel en snijd de tomaten in kleine stukjes.
Indiase dhal
Controleer of de spliterwten en wortel gaar zijn en breng op smaak met peper, zout en misschien ook gembersiroop als je daarvan houdt. Serveer met rijst en/of naan brood of een andere soort plat brood. Zelf naanbrood maken is niet moeilijk met dit handige recept.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.