Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Recept printen Bekijk reacties (8) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/knoflookbrood-met-kruiden
Meng bloem met een eetlepel olijfolie en kneed er dan ook langzaam het gistmengsel bij. Blijf kneden tot er een deegbal is ontstaan. Besprenkel een beetje olijfolie in een grote kom en leg hier de deegbal in. Dek deze af en laat ongeveer een uur rijzen, tot deze is verdubbeld. Bekleed ondertussen de springvorm met bakpapier. Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn.
Knoflookbrood met kruiden
Verdeel het deeg in 8 gelijke delen en haal deze door het olie en kruiden mengsel. Zorg dat het goed bedekt is en plaats in een rondje tegen elkaar aan in de springvorm. Laat het brood nog even narijzen terwijl de oven verwarmt. Bak het brood dan in een half uur mooi goudbruin. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.