Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.
Deze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.
Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Een klassieke clafoutis is gemaakt met kersen, maar heb je al eens een clafoutis met mirabellen gehad? Een soort kleine pruimen-kersen.
Een makkelijke mangotaart met een simpele zelfgemaakte bodem, slagroom, amandel en chocolade. Kan gemaakt worden met verse of diepvries mango.
Dit aardbeien en frambozentoetje in een glas is super makkelijk en is klaar binnen 20 minuten. Een heerlijk zomers dessert met yoghurt en koekjes.
Een heerlijk luchtige en licht zoete brioche gevuld met fruit. Met een laagje vijgenjam en verse cranberries, of gebruik een andere fruitsoort naar keuze!
Deze valentijn pavlova met rood fruit is makkelijk te maken, een ideale zoete afsluiter van een valentijnsdiner of maak ze voor Moederdag.
Deze rood fruit en amandeltaart met yuzu mousse (oftewel citrus mousse) is als makkelijke versie zonder de bovenste laag ook érg lekker.
Pruimenvlaai is een klassieker in Limburg, naar recept dat al generaties in mijn familie is. Je kunt hier verschillende rassen pruim voor gebruiken.
Kersen in siroop, oftewel amarena kersen. Ze zijn zo lekker door de toevoeging van drank. Een snelle variant, maar geef ze de tijd voor nog meer smaak.
Deze heerlijke kokos-mango tartelettes zijn kleine frisse taartjes boordevol mango en kokos, met een vleugje witte chocolade. Met zelfgemaakte taartbodem.
Een makkelijk toetje met kruidige ananas uit de oven, warm het allerlekkerste! Serveer met een bolletje ijs, yumm!
Een overheerlijke cakerol met frambozen en frisse roomkaas. Het ziet er feestelijk uit en is niet zo moeilijk als deze eruit ziet. Zorg ervoor dat je cake niet te dun is, dan komt het zeker goed!
Een Limburgse perzikvlaai is een klassieker, geliefd door velen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij smaakt ook nog eens heerlijk fruitig en fris.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.