Walnotenlikeur zelf maken is niet moeilijk, maar het heeft tijd nodig om zijn prachtige kleur en volle smaak te krijgen.
Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Deze spruitjesstamppot met kerrie, champignons en spekjes is ontzettend lekker. Inclusief overzicht voor nog meer heerlijke stamppot variaties!
Deze gestoofde rode kool met granaatappelsap is een heerlijk winters bijgerecht. Er gaat niets boven verse rode kool, extra lekker met granaatappel.
Deze Griekse stifado is een heerlijke stoofpot met rundvlees, tomaat, sjalotjes en heel veel kruiden. Boordevol smaak en heerlijk met aardappels.
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Winters weer vraagt om stamppot! Maak eens rucola stamppot met zongedroogde tomaatjes, lekker met en zonder spekjes. Staat binnen een half uur op tafel.
Parmentier met gehakt en pompoen is een ovenschotel uit de Franse keuken die perfect past bij de herfst en winter. De klassieke versie is zonder pompoen.
Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.
Een overheerlijke en frisse pompoentaart met gekonfijte sinaasappel en amandelen heeft even tijd nodig om te maken. Dit is het meer dan waard, maar ook zonder de decoraties nog steeds erg lekker.
Wortelsoep met appel is een vullende lunchsoep, of serveer in kleinere porties als voorgerecht. Fris door de geraspte appel en hartig door de verse gember.
Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.
Een winterse stoofpot met grapefruit, tomaat, ui en meer! Deze lamsstoofpot met kruidige couscous heeft vrij weinig ingrediënten en de slowcooker of braadpan doet het werk voor je.
Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.