Een makkelijke maaltijd voor doordeweeks is deze pastinaak stamppot. Vegetarisch, vol van smaak én met als extra champignons en romaine sla, jammie!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pastinaak-stamppot
Pastinaak stamppot
Giet de aardappels en pastinaak af en gebruik een stamper om deze grof te pureren. Roer de fijngesneden romaine sla erdoor en maak de stamppot smeuïg met boter en melk. Breng de stamppot en champignonsaus op smaak met peper en zout. Serveer eventueel met een extra stukje vlees voor een niet-vegetarische versie. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.