Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/boeuf-bourguignon
Boeuf bourguignon
Voeg de spekjes, ui en knoflook opnieuw toe samen met de kruiden (bouquet garni) en blus af met rode wijn. Schenk dan ook de runderbouillon erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit ongeveer 3 uur zachtjes koken. Haal dan de deksel van de pan en laat het vocht indikken tot een mooie saus. Verwijder de kruiden en breng op smaak met peper en zout. Serveer bijvoorbeeld met aardappels, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.