Gerechtsoort: vulling

47 Recepten

 


Gyoza met gehakt

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Gyoza lijkt misschien moeilijk om te maken, maar dat valt reuze mee. Gyoza met gehakt is extra lekker door de krokante onderkant, dat maakt deze Japanse dumplings zo smaakvol.


Gevulde courgette met knoflook champignons

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.


Zelf kroketten maken

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Zelf kroketten maken ziet er wellicht moeilijker uit dan het is. Heerlijk draadjesvlees met een krokante gefrituurde paneerlaag.


Gevulde courgette met rijst en erwtjes

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Deze gevulde courgette met rijst en erwtjes is een heerlijke maaltijd met veel groenten, rijst, ham en kaas. Je kunt de ham ook eventueel weglaten.


Airfryer samosa's

Kooktijd 1 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Deze airfryer samosa's zijn heerlijk krokant, zonder ze te frituren. Overheerlijke Indiase snacks, deeg gevuld met een vulling van o.a. aardappel en erwten.


Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.


Quiche met prei en geitenkaas

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Een quiche met prei en geitenkaas kan gemaakt worden met een zelfgemaakte taartbodem of kant-en-klaar bladerdeeg. Boordevol kaas en voor de liefhebbers een plakje spek, maar deze quiche kan ook makkelijk vegetarisch blijven.


Frangipane en passievrucht taart

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Deze frangipane en passievrucht taart valt lekker licht op de maag, des te meer redenen om een extra stuk te pakken! Recept voor 12 personen.


Peppadews gevuld met chorizo en champignons

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Peppadews zijn van die kleine pepertjes, je kunt ze heerlijk vullen met bijvoorbeeld chorizo en champignons. Lekker om te serveren op een feestje!


Chocolade beignets

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Heerlijke chocolade beignets met een luchtig zelfgemaakt gistdeeg. Na het frituren wordt dit deeg gevuld met zachte pure chocolade. Je blijft ervan eten!


Wontons in kruidige kippenbouillon

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Wontons in kruidige kippenbouillon, helemaal zelf gemaakt binnen 45 minuten! Simpel én zo ontzettend lekker, een heerlijk licht soepje.


Ravioli met pompoen en amaretti

Kooktijd 1 uur 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze ravioli met pompoen en amaretti is een klassieker in Italië. En je leest het goed, met koekjes in de vulling. Apart he? Geserveerd met beurre noisette.


Cannelloni met gehakt

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (39)

Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.


Sarma van snijbiet

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.


Quiche met sperziebonen en spekjes

Kooktijd 1 uur 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Een hartige taart met zelfgemaakt deeg is altijd de moeite waard! Deze quiche met sperziebonen en spekjes is overheerlijk als avondeten of lunch.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.