Gyoza lijkt misschien moeilijk om te maken, maar dat valt reuze mee. Gyoza met gehakt is extra lekker door de krokante onderkant, dat maakt deze Japanse dumplings zo smaakvol.
Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.
Zelf kroketten maken ziet er wellicht moeilijker uit dan het is. Heerlijk draadjesvlees met een krokante gefrituurde paneerlaag.
Deze gevulde courgette met rijst en erwtjes is een heerlijke maaltijd met veel groenten, rijst, ham en kaas. Je kunt de ham ook eventueel weglaten.
Deze airfryer samosa's zijn heerlijk krokant, zonder ze te frituren. Overheerlijke Indiase snacks, deeg gevuld met een vulling van o.a. aardappel en erwten.
Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.
Een quiche met prei en geitenkaas kan gemaakt worden met een zelfgemaakte taartbodem of kant-en-klaar bladerdeeg. Boordevol kaas en voor de liefhebbers een plakje spek, maar deze quiche kan ook makkelijk vegetarisch blijven.
Deze frangipane en passievrucht taart valt lekker licht op de maag, des te meer redenen om een extra stuk te pakken! Recept voor 12 personen.
Peppadews zijn van die kleine pepertjes, je kunt ze heerlijk vullen met bijvoorbeeld chorizo en champignons. Lekker om te serveren op een feestje!
Heerlijke chocolade beignets met een luchtig zelfgemaakt gistdeeg. Na het frituren wordt dit deeg gevuld met zachte pure chocolade. Je blijft ervan eten!
Wontons in kruidige kippenbouillon, helemaal zelf gemaakt binnen 45 minuten! Simpel én zo ontzettend lekker, een heerlijk licht soepje.
Deze ravioli met pompoen en amaretti is een klassieker in Italië. En je leest het goed, met koekjes in de vulling. Apart he? Geserveerd met beurre noisette.
Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.
Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.
Een hartige taart met zelfgemaakt deeg is altijd de moeite waard! Deze quiche met sperziebonen en spekjes is overheerlijk als avondeten of lunch.
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.