Ohmydish.nl


Vulling

47 recepten

 


Gyoza met gehakt

1 uur 6 personen

Gyoza lijkt misschien moeilijk om te maken, maar dat valt reuze mee. Gyoza met gehakt is extra lekker door de krokante onderkant, dat maakt deze Japanse dumplings zo smaakvol.


Gevulde courgette met knoflook champignons

30 minuten 2 personen

Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.


Zelf kroketten maken

2 uur 30 minuten 6 personen

Zelf kroketten maken ziet er wellicht moeilijker uit dan het is. Heerlijk draadjesvlees met een krokante gefrituurde paneerlaag.


Gevulde courgette met rijst en erwtjes

1 uur 4 personen

Deze gevulde courgette met rijst en erwtjes is een heerlijke maaltijd met veel groenten, rijst, ham en kaas. Je kunt de ham ook eventueel weglaten.


Airfryer samosa's

1 uur 15 minuten 6 personen

Deze airfryer samosa's zijn heerlijk krokant, zonder ze te frituren. Overheerlijke Indiase snacks, deeg gevuld met een vulling van o.a. aardappel en erwten.


Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel

30 minuten 4 personen

Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.


Quiche met prei en geitenkaas

1 uur 5 minuten 4 personen

Een quiche met prei en geitenkaas kan gemaakt worden met een zelfgemaakte taartbodem of kant-en-klaar bladerdeeg. Boordevol kaas en voor de liefhebbers een plakje spek, maar deze quiche kan ook makkelijk vegetarisch blijven.


Frangipane en passievrucht taart

1 uur 10 minuten 12 personen

Deze frangipane en passievrucht taart valt lekker licht op de maag, des te meer redenen om een extra stuk te pakken! Recept voor 12 personen.


Peppadews gevuld met chorizo en champignons

15 minuten 6 personen

Peppadews zijn van die kleine pepertjes, je kunt ze heerlijk vullen met bijvoorbeeld chorizo en champignons. Lekker om te serveren op een feestje!


Chocolade beignets

45 minuten 8 personen

Heerlijke chocolade beignets met een luchtig zelfgemaakt gistdeeg. Na het frituren wordt dit deeg gevuld met zachte pure chocolade. Je blijft ervan eten!


Wontons in kruidige kippenbouillon

40 minuten 4 personen

Wontons in kruidige kippenbouillon, helemaal zelf gemaakt binnen 45 minuten! Simpel én zo ontzettend lekker, een heerlijk licht soepje.


Ravioli met pompoen en amaretti

1 uur 45 minuten 6 personen

Deze ravioli met pompoen en amaretti is een klassieker in Italië. En je leest het goed, met koekjes in de vulling. Apart he? Geserveerd met beurre noisette.


Cannelloni met gehakt

1 uur 10 minuten 4 personen

Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.


Sarma van snijbiet

1 uur 6 personen

Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.


Quiche met sperziebonen en spekjes

1 uur 40 minuten 6 personen

Een hartige taart met zelfgemaakt deeg is altijd de moeite waard! Deze quiche met sperziebonen en spekjes is overheerlijk als avondeten of lunch.



Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!