Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gevulde-courgette-met-knoflook-champignons
Maak ondertussen de champignons schoon met een champignonborstel of keukenpapier. Snijd ze vervolgens in plakjes. Pel de sjalot en knoflooktenen en snijd deze fijn. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Gevulde courgette met knoflook champignons
Plaats de voorgegaarde courgette op een bakplaat of in een ovenschaal en breng deze op smaak met peper en zout en besprenkel de buitenkant met een klein beetje olijfolie. Vul de courgettes met een beetje gebakken knoflook champignons, voeg dan een beetje geraspte kaas toe, dan weer champignons, kaas en champignons en eindig met kaas.
Bak de courgettes in de oven voor ongeveer 10 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.