Een Zuid-Afrikaanse melktert, ofwel een melktaart, is een makkelijke taart met een simpele bodem, een romige vulling en een vleugje kaneel.
Deze driekoningentaart hoort bij driekoningen, op 6 januari wordt deze 'galette des rois' overal in Frankrijk gegeten. Een makkelijke bladerdeegtaart met frangipane.
Een ontzettend luchtige cake met een dikke laag slagroom en advocaat, heerlijk voor de feestdagen. Maak 'm af met poedersuiker en hij zal er uitzien als een echte sneeuwster.
Een frisse blauwe bessentaart met yoghurt, vanille en meer. Een heerlijke taart voor de feestdagen, of zonder de sterren voor elke andere gelegenheid.
Deze pepernoten cheesecake is een extra lekkere variant van een new york cheesecake, gebakken tot perfectie. Heerlijk met extra kruidnootjes.
Een progrestaart is een simpele variant van een klassieke hazelnootschuimtaart. Met meringue, hazelnoten, chocolade en slagroom. Ook zonder chocolade een aanrader!
Deze fruittaart met slagroom is een makkelijke feesttaart voor een verjaardag. Leuk om te maken met de kinderen!
Deze mispel taart is heerlijk fris en zoet tegelijk. Deze ouderwetse taart met 'vergeten fruit' is makkelijk om te maken en súper lekker.
Deze Parijse appelflan is super lekker met een romige vanillepudding. Ook wel bekend als flantaart, flan pâtissier of flan parisien. Een overheerlijke en klassieke Franse taart.
Een amarena kersen en mascarpone taart met een prachtige roze kleur. Leuk voor Valentijnsdag, Moederdag of bijvoorbeeld tijdens een babyshower.
Deze sinaasappeltaart is super romig, fris en zoet tegelijk. Met een zelfgemaakte taartbodem, frisse vulling en gekonfijte sinaasappel om het af te maken.
Een ontzettend zachte en romige yuzu taart met een zelfgemaakte taartbodem. Je kunt ook andere citrussoorten gebruiken.
Deze perzik cheesecake is te maken zonder oven, ideaal voor de zomer als de perziken in het seizoen zijn. Heerlijk romig en een tikje zoet.
Een hartige taart met snijbiet en een extra lekkere en krokante bodem van filodeeg. Je kunt eventueel ook bladerdeeg gebruiken.
Een linzenvlaai is een klassieke Limburgse vlaai naar recept van mijn oma. Niet gevuld met linzen zoals je misschien denkt, maar met heerlijke jam.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.