Een hartige taart met snijbiet en een extra lekkere en krokante bodem van filodeeg. Je kunt eventueel ook bladerdeeg gebruiken.
Een linzenvlaai is een klassieke Limburgse vlaai naar recept van mijn oma. Niet gevuld met linzen zoals je misschien denkt, maar met heerlijke jam.
Deze mandarijnentaart is super luchtig en heerlijk van smaak doordat deze met olie i.p.v. boter is gemaakt. Een taart die het gehele jaar lekker is.
Flamiche picarde, oftewel een klassieke Franse hartige prei taart. Makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Vegetarisch en zelfs zonder kaas.
Deze rood fruit en amandeltaart met yuzu mousse (oftewel citrus mousse) is als makkelijke versie zonder de bovenste laag ook érg lekker.
Deze rode bieten tarte tatin is een heerlijke hartige taart met bieten en salie. Een perfecte combinatie met een dun laagje karamel.
Deze olijfoliecake met mascarpone en vijgen ziet er geweldig uit en is een prachtige afsluiter van een etentje of tijdens de feestdagen.
Pruimenvlaai is een klassieker in Limburg, naar recept dat al generaties in mijn familie is. Je kunt hier verschillende rassen pruim voor gebruiken.
Deze mirabellentaart bestaat uit een standaard taartbodem belegd met een romige laag en vers fruit. De mirabellen kunnen ook vervangen worden door kersen of pruimen.
Dit basisrecept voor een taartbodem is ideaal, want het is makkelijk en goedkoop. Je kunt het taartdeeg daarna vullen met allerlei lekkers zoals je favoriete fruit.
Deze tiramisu cheesecake is extra lekker met een koekjesbodem en te maken zonder ei. Een makkelijke taart zonder te bakken, wel nog even geduld!
Deze heerlijke kokos-mango tartelettes zijn kleine frisse taartjes boordevol mango en kokos, met een vleugje witte chocolade. Met zelfgemaakte taartbodem.
Deze chocoladetaart met maltesers is heerlijk zacht, romig en extra lekker in combinatie met de krokante maltesers en koekjes taartbodem.
Deze kiwi meringue taart bestaat uit een zelfgemaakte taartbodem, zachte kiwi crème, rijpe kiwi's en een dikke laag meringue.
Een banoffee taart is een bekende taart met banaan, karamel en slagroom. Niet moeilijk om te maken, maar je moet er wel nog even op wachten.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.