Deze sbriciolata is binnen 10 minuten gemaakt, maar wel nog even wachten tot deze uit de oven komt. Oftewel een klassieke Italiaanse kruimeltaart met jam, hoe lekker en makkelijk wil je het hebben?
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/sbriciolata-italiaanse-kruimeltaart-met-jam
Meng bloem, zout, suiker en bakpoeder in de kom van je elektrische mixer. Snijd de boter in kleine blokjes en voeg deze samen met 2 eieren toe. Meng tot alles goed gemengd is, je zult merken dat er al snel kruimels ontstaan. Je kunt het deeg ook met de hand kneden, wrijf het dan tussen je handen om er kruimels van te maken.
Sbriciolata – Italiaanse kruimeltaart met jam
Laat de taart afkoelen voor je deze gaat aansnijden, geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.