Een ontzettend luchtige walnotentaart die gemaakt wordt zonder toevoeging van boter. Extra lekker met Noilly Prat, of gebruik rode port. Klaar binnen 1 uur.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/walnotentaart
Walnotentaart
Ontvet een kom en garde van een elektrische mixer en klop de eiwitten tot deze stijve pieken hebben. Roer de eiwitten voorzichtig door het mengsel en schenk het mengsel dan in de ingevette taartvorm. Bak de walnotentaart in ongeveer 35 minuten gaar, afhankelijk van je oven. Laat deze dan volledig afkoelen, deze luchtige taart kan een beetje brokkelig zijn. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.