Deze mini mokka hazelnoot schuimgebakjes zijn een perfect klein gebakje voor bij de koffie. Net zo lekker als de klassieke mokka hazelnotenschuimtaart met meringues en mokka crème.
Hot cross buns zijn heerlijke Engelse broodjes met o.a. rozijnen en sinaasappel, het traditionele broodje voor tijdens de Pasen. Ze hebben iets weg van krentenbolletjes.
De bekende banoffee pie met banaan, chocolade, room en karamel, maar dan in een glaasje voor een super makkelijk Banoffee toetje. Extra lekker voor Pasen met extra chocolade.
De MonChoutaart met bastogne bodem en kersen is inmiddels een klassieker en bekend bij velen. Mijn versie is heerlijk luchtig en zacht, maar toch een beetje extra stevig.
De worteltjestaart is een klassieke Amerikaanse taart, extra lekker met een vleugje kaneel en een roomkaas frosting. Deze mini carrot cakejes zijn een leuke individuele variant.
Teriyakisaus maken is makkelijk met weinig ingrediënten. Een heerlijke saus met o.a. gember, knoflook en sojasaus die lekker is bij vele soorten gerechten, zoals zalm, kip of biefstuk.
Een luchtige vanille mousse met rood fruit is het ideale snelle toetje tijdens de feestdagen. Een groots effect voor weinig moeite en te maken met weinig ingrediënten. Extra lekker met frambozen en mini schuimpjes.
Zelf marsepein maken is ontzettend makkelijk, deze versie met amandelmeel heb je binnen 5 minuten gemaakt. Marsepein maak je namelijk met maar 3 ingrediënten en kun je voor veel soorten baksels gebruiken.
Zelf witte chocolade likeur maken is ontzettend makkelijk. Een zijdezachte likeur met de perfecte dikte en een prachtige kleur. Super leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.
Frambozen bûche de Noël ofwel een frambozen cakerol, is een super luchtige cake met een simpele vanille slagroom, verse frambozen en mini meringues. Een topper voor de feestdagen.
Zelf bitterkoekjespudding maken kan al met weinig ingrediënten en het is makkelijker dan je zou denken. Een romige en ouderwetse bitterkoekjespudding, het lekkerste toetje.
Een appelkruimeltaart heeft het heerlijke friszure van de klassieke appeltaart, maar dan nog lekkerder door de laag krokante kruimels. Met een vleugje kaneel en sinaasappel.
Deze speculaascake met chocolade is ontzettend smeuïg en extra lekker tijdens Sinterklaas, maar eigenlijk kan deze heerlijke chocoladecake met speculaasjes het hele jaar door.
Een pepernotencake is smeuïg en vol van smaak, perfect voor Sinterklaas. Extra lekker met een kop dampende chocolademelk of een speculaas koffie.
Pepernoten mousse, ofwel kruidnoten mousse met maar 4 ingrediënten. Een makkelijk Sinterklaas toetje in een glaasje die je vooraf kunt maken.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.