Een kruidige Marokkaanse stoofpot met mals rundvlees, kikkererwten, courgette en meer. Extra lekker in combinatie met couscous.
Deze overheerlijke chili con pollo met paprika, tomaat en veel kruiden is een iets andere soort dan de klassieke chili con carne. Minstens net zo lekker!
Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.
Ropa vieja, overheerlijk Cubaans stoofvlees met kruiden, paprika en olijven. Te maken in de slowcooker of braadpan. Lekker met rijst, bonen en banaan.
Zelf kroketten maken ziet er wellicht moeilijker uit dan het is. Heerlijk draadjesvlees met een krokante gefrituurde paneerlaag.
Heerlijk simpel stoofvlees met appelstroop en champignons met gekookte aardappelen en rode kool. Een AVG-tje, maar dan net even anders.
In Canada eten ze Poutine als comfort food, net zoals wij de kapsalon kennen. Friet met kaas en veel saus, en in deze verse een poutine met stoofvlees. Yum!
Tijdens koude dagen is een heerlijke stoofpot altijd lekker. Probeer eens dit heerlijke Mexicaanse stoofvlees, deze birria de res is een tikkeltje pittig.
Dit Oosters stoofvlees uit de slowcooker is heerlijk mals, kruidig en een tikkeltje zoet. Extra lekker met frisse atjar tjampoer, rijst en emping.
Deze buikspek curry zit boordevol kruiden en het vlees is extra mals door deze de hele nacht te laten marineren. Heerlijk met o.a. linzen en sperziebonen.
Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Lapis daging is heerlijk Indonesisch stoofvlees boordevol kruiden, limoen en ketjap. Met een makkelijke zelfgemaakte kruidenpasta.
Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Een Feijoada stoofpot kan op verschillende manieren worden bereid. Traditioneel wordt deze geserveerd met sinaasappel, rijst en gekookte kool.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.