Ossenstaartsoep is een lichtgebonden soep gemaakt van de staart van een rund. Een echte ouderwetse klassieker die je huis vult met de lekkerste geur in de uren dat deze staat te pruttelen.
Een carpaccio salade met truffeldressing is het ideale voorgerecht. Vol van smaak, heerlijk licht en extra lekker met hazelnoten en Parmezaanse kaas.
Een heerlijk mals stukje vlees, hoe kies je de beste entrecôte en hoe bak je een entrecôte? Een entrecôte bakken duurt maar een aantal minuten, maar waar moet je op letten?
Welke soep is nou niet lekker met soepballetjes? Maak in een handomdraai zelf soepballetjes met dit makkelijke recept.
Een heerlijke ouderwetse jachtschotel met stoofvlees, aardappelpuree en appels. Een ouderwets gerecht met mals vlees en veel smaak, perfect voor de winter.
Deze lekkere Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus heb je zó gemaakt. Een goed vullend bijgerecht voor op de pasta.
Cevapcici ofwel cevapi zijn lekkere worstjes gemaakt van gekruid lams- en rundergehakt. Heerlijk met een frisse salade en een pitabroodje.
Deze bibimbap met biefstuk en verse groenten is extra lekker door de marinade. 'Bibim' betekent in het Koreaans gemengde rijst, gemengd met een kom vol lekkers!
Een Japanse klassieker met heerlijke dikke Udon noedels, een simpel sausje, biefstuk en groenten. Deze Yaki Udon is een perfecte snelle doordeweekse maaltijd.
Thuis een luxe lunch maken? Maak dan eens deze biefstuk en rode kool sandwich, makkelijk te maken met een heerlijke saus en knapperige groenten.
Een pot au feu betekent letterlijk pan op het vuur. Deze Franse klassieker is een heerlijke soep gemaakt met onder andere geurige bouillon, stoofvlees en groenten.
Een snelle doordeweekse maaltijd is deze mihoen met biefstuk en groenten. Makkelijk te maken en met een heerlijke kruidenmix.
Heerlijk gerecht met biefstuk uit de wok met pinda woksaus en lekker veel groenten. Serveer met noedels naar keuze, recept voor 4 personen.
Een heerlijk frisse huzarensalade met rundvlees, aardappel en groenten. Deze salade is het lekkerste als deze een nacht kan intrekken.
Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.