Gerechtsoort: rundvlees

71 Recepten

 


Ossenstaartsoep

Kooktijd 4 uur 15 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Ossenstaartsoep is een lichtgebonden soep gemaakt van de staart van een rund. Een echte ouderwetse klassieker die je huis vult met de lekkerste geur in de uren dat deze staat te pruttelen.


Carpaccio salade met truffeldressing

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Een carpaccio salade met truffeldressing is het ideale voorgerecht. Vol van smaak, heerlijk licht en extra lekker met hazelnoten en Parmezaanse kaas.


Hoe bak je een entrecôte

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Een heerlijk mals stukje vlees, hoe kies je de beste entrecôte en hoe bak je een entrecôte? Een entrecôte bakken duurt maar een aantal minuten, maar waar moet je op letten?


Soepballetjes maken

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Welke soep is nou niet lekker met soepballetjes? Maak in een handomdraai zelf soepballetjes met dit makkelijke recept.


Jachtschotel

Kooktijd 2 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Een heerlijke ouderwetse jachtschotel met stoofvlees, aardappelpuree en appels. Een ouderwets gerecht met mals vlees en veel smaak, perfect voor de winter.


Italiaanse gehaktballetjes

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (45)

Deze lekkere Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus heb je zó gemaakt. Een goed vullend bijgerecht voor op de pasta.


Cevapcici

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Cevapcici ofwel cevapi zijn lekkere worstjes gemaakt van gekruid lams- en rundergehakt. Heerlijk met een frisse salade en een pitabroodje.


Bibimbap met biefstuk

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Deze bibimbap met biefstuk en verse groenten is extra lekker door de marinade. 'Bibim' betekent in het Koreaans gemengde rijst, gemengd met een kom vol lekkers!


Yaki Udon

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (40)

Een Japanse klassieker met heerlijke dikke Udon noedels, een simpel sausje, biefstuk en groenten. Deze Yaki Udon is een perfecte snelle doordeweekse maaltijd.


Biefstuk en rode kool sandwich

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Thuis een luxe lunch maken? Maak dan eens deze biefstuk en rode kool sandwich, makkelijk te maken met een heerlijke saus en knapperige groenten.


Pot au feu

Kooktijd 3 uur 45 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Een pot au feu betekent letterlijk pan op het vuur. Deze Franse klassieker is een heerlijke soep gemaakt met onder andere geurige bouillon, stoofvlees en groenten.


Mihoen met biefstuk en groenten

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een snelle doordeweekse maaltijd is deze mihoen met biefstuk en groenten. Makkelijk te maken en met een heerlijke kruidenmix.


Biefstuk uit de wok met pindasaus

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Heerlijk gerecht met biefstuk uit de wok met pinda woksaus en lekker veel groenten. Serveer met noedels naar keuze, recept voor 4 personen.


Huzarensalade

Kooktijd 5 uur 15 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Een heerlijk frisse huzarensalade met rundvlees, aardappel en groenten. Deze salade is het lekkerste als deze een nacht kan intrekken.


Grieks stoofvlees

Kooktijd 6 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.