Biefstuk met roze pepersaus is makkelijk en snel te maken. Extra lekker met frietjes en salade. Wist je dat roze peper eigenlijk besjes zijn i.p.v. echte peper?
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 27-02-2018, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Haal de biefstuk ongeveer een half uur vooraf uit de koelkast. Kneus de peperkorrels in een vijzel of gebruik de onderkant van een pan.
Plet de knoflooktenen, het is niet nodig om deze te pellen en zet deze opzij.
Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit olijfolie en een klontje boter in een grote bakpan en bak de biefstuk enkele minuten aan beide kanten.
Voeg de takjes tijm, rozemarijn en de geplette knoflook toe en bak deze kort mee. De exacte baktijd is afhankelijk hoe je de biefstuk gebakken wilt. Haal de biefstuk uit de pan en pak deze in met aluminiumfolie om deze te laten rusten.
Maak ondertussen de saus door meer boter toe te voegen aan de pan. Roer er dan de mosterd bij samen met de room en breng aan de kook. Laat het enkele minuten inkoken tot de gewenste dikte en voeg de gekneusde peperkorrels toe.
Verwijder de knoflook, rozemarijn en tijm. Breng de saus op smaak met zout en serveer met biefstuk, frietjes en een salade. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.