Ohmydish.nl


Roomsaus

 

Bloemkoolgratin met mornay saus

40 minuten 4 personen

Een simpele bloemkoolgratin met mornay saus is ontzettend lekker als bijgerecht of als vegetarische maaltijd.


Romige kip met zongedroogde tomaat

40 minuten 4 personen

Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.


Gebakken artisjok met rauwe ham

20 minuten 2 personen

Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.


Varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus

20 minuten 4 personen

Deze varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus staan vaak op de kaart bij een bistro. Ontzettend vol van smaak en lekker met frietjes en sla.


Pasta ovenschotel met broccoli

1 uur 4 personen

Deze pasta ovenschotel met broccoli is heerlijk romig, smaakvol en met 2 soorten kaas. Deze vegetarische ovenschotel staat binnen een uur op tafel.


Kip tikka masala

1 uur 4 personen

Deze kip tikka masala zit boordevol kruiden en is het allerlekkerste door de smaakvolle yoghurt marinade. Een heerlijk Indiaas gerecht met rijst.


Rode pesto pasta met serrano ham

15 minuten 4 personen

Vol-romige pasta met rode pestosaus en serranoham. Ideaal als vullende maaltijd, recept voor 4 personen. Klaar in minder dan 20 minuten.


Romige kreeftensaus

20 minuten 6 personen

Een heerlijke romige kreeftensaus staat binnen een handomdraai op tafel en maakt van je maaltijd een feestje. Een mooie toevoeging voor bijv. vis of pasta.


Gehaktballen met aardappels en bechamelsaus

1 uur 4 personen

Deze ovenschotel ziet er niet alleen leuk uit, maar deze gehaktballen met aardappels en bechamelsaus zijn ook nog eens mega lekker! Staat binnen een uur op tafel.


Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto

30 minuten 4 personen

Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!


Biefstuk met roze pepersaus

20 minuten 4 personen

Biefstuk met roze pepersaus is makkelijk en snel te maken. Extra lekker met frietjes en salade. Wist je dat roze peper eigenlijk besjes zijn i.p.v. echte peper?


Kalfsstoof met vanille - Blanquette de veau à la vanille

2 uur 4 personen

Deze klassieke Franse kalfsstoof wordt nog zachter van smaak door het toevoegen van vanille. Deze blanquette de veau à la vanille is een echte smaakbom!


Bavette met mosterdsaus

45 minuten 2 personen

Maak eens een bavette met mosterdsaus tijdens je volgende etentje. Een stuk rundvlees dat relatief onbekend is, maar oh zo lekker! Geserveerd met een romige mosterdsaus.


Romige tagliatelle met scampi's

20 minuten 4 personen

Deze romige tagliatelle met scampi's is een beetje pittig, vol van smaak door het toevoegen van mascarpone en een beetje zuur door de citroen. Staat binnen 20 minuten op tafel.


Tongfilet met cidersaus

25 minuten 2 personen

Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.