Deze ovenschotel ziet er niet alleen leuk uit, maar deze gehaktballen met aardappels en bechamelsaus zijn ook nog eens mega lekker! Staat binnen een uur op tafel.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gehaktballen-met-aardappels-en-bechamelsaus
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een ronde vorm in met boter.
Gehaktballen met aardappels en bechamelsaus
Verdeel bechamelsaus over de gehaktballen en maak af met een beetje geraspte kaas op elke gehaktbal. Besprenkel de aardappelschijfjes met olijfolie en peper en zout. Bak de ovenschotel ongeveer 30 minuten, of tot de kaas mooi goudbruin is.
Snijd ondertussen de bosui in ringen, bestrooi hier de ovenschotel mee. Serveer direct, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.