Deze pompoen courgette soep is makkelijk te maken. Licht pittig met kerrie, kokos en pinda's voor een iets zoutige en hartige soep.
Deze overheerlijke zelfgemaakte seroendeng mag niet ontbreken bij een rijsttafel. Deze Indonesische kruidige kokos verrijkt zoveel gerechten, zoals nasi.
Deze noedelsoep met biefstuk staat binnen 40 minuten op tafel. Boordevol smaak van knoflook, gember, rode peper, miso en meer.
Deze licht pittige courgette met sesam uit de wok is een makkelijk bijgerecht dat binnen 20 minuten klaar is. Heerlijk bij saté en rijst.
Deze kippendijen met tomatensaus uit de slowcooker zijn extra lekker door het toevoegen van sojasaus, gember en een beetje pit. Serveer met rijst.
Super makkelijke kalkoenrolletjes met zongedroogde tomaten die klaar zijn binnen een kwartier. Ze zien er feestelijk uit, maar zijn oh zo simpel!
Zoetzure groenten zijn niet alleen lang houdbaar door ze in te maken, maar ze zijn ook nog eens het perfecte bijgerecht, net zoals augurken.
Deze makkelijke barbecuesaus is binnen 5 minuten klaar. Een heerlijke toevoeging aan je hamburger of quesadilla. Met maar 5 ingrediënten.
Standaard gekookte rijst kan soms een beetje saai zijn. Maak daarom eens deze kruidige gebakken rijst, boordevol smaak en ook nog eens een mooie kleur.
Een risotto met venkel, courgette en zalm die boordevol smaken zit. Zonder gebruik van room of kaas en daardoor perfect voor de lente en zomer.
Deze airfryer samosa's zijn heerlijk krokant, zonder ze te frituren. Overheerlijke Indiase snacks, deeg gevuld met een vulling van o.a. aardappel en erwten.
Een simpele spinazie pasta met knoflook is een ideale doordeweekse maaltijd. Staat binnen een kwartier op tafel en heeft weinig ingrediënten nodig.
Doperwtensoep met geroosterde paprika is een heerlijke vegetarische soep die perfect is voor de lente door zijn prachtige groene kleur.
Deze kruidige eendenbouten smelten op je tong zo mals! Te maken in de slow cooker, oven of braadpan. Extra lekker met honing en balsamico azijn.
Deze kabeljauw met een krokant jasje staat binnen 20 minuten op tafel. Een krokant korstje gemaakt zonder boter, maar met olijfolie en rode ui. Yum!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.