Deze gestoofde groenten zijn een klassiek en zeer bekend bijgerecht uit de Franse keuken. Ratatouille bestaat o.a. uit courgette, aubergine, paprika en tomaat
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/ratatouille
Pel de uien en knoflooktenen en snijd deze fijn.
Ratatouille
Voeg na enkele minuten ook de partjes tomaten, fijngesneden knoflook en bouquet garni toe. Breng op smaak met peper en zout en plaats een deksel op de pan. Laat de ratatouille op laag vuur sudderen voor ongeveer 40 minuten.
Breng dan nogmaals op smaak met peper en zout, verwijder de bouquet garni en serveer als bijgerecht. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.