Deze zelfgemaakte vijgenjam is extra lekker door het toevoegen van azijn, in combinatie met rozemarijn is deze net wat specialer dan je gewend bent.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vijgenjam
Vijgen in koperen inmaakpan
Steriliseer de jam potten, dit kun je het gemakkelijkste doen door deze enkele minuten te koken in kokend water. Vergeet ook de deksels niet te steriliseren.
Vijgenjam
Kook de jam tot de gewenste dikte en doe de jam dan zo heet mogelijk meteen in de gesteriliseerde jampotten. Draai de deksel erop en zet de jampotten op zijn kop om af te koelen. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.