Maak je eigen krabsalade met maar een aantal basis ingrediënten. Lekker voor op brood, op een toastje of als dipsaus!
Een makkelijk aardappelsalade recept, gemaakt met o.a. kwark en mayonaise. Een simpel bijgerecht voor bij de barbecue of lunch.
Sabich is een klassieker uit de Israëlische keuken. Een vegetarisch broodje boordevol smaken, groenten en stiekem nóg lekkerder dan de bekende falafel.
Caponata is een beetje vergelijkbaar met de bekende ratatouille. Het is een klassiek Siciliaans recept, heerlijk op brood maar kan ook als bijgerecht.
Deze stracciatella ijstaart met meringues is gemaakt binnen 20 minuten, nog wel even wachten tot deze bevroren is. Heerlijk makkelijk ijs zonder ijsmachine.
Maak tijdens warme dagen eens een frisse salade met parelcouscous, mozzarella en venkel als avondmaaltijd. Kan ook als lunch of voorgerecht.
Een klassieke mojito op zijn tijd genieten geblazen. Dit is een heerlijk verfrissende cocktail met limoen, verse munt, witte rum en bruisend water. Perfect voor warme dagen!
Een makkelijke wortelsalade met maar een paar ingrediënten. Ideaal als bijgerecht bij vlees, vis of tijdens de barbecue. Klaar binnen 15 minuten. Recept voor 6 personen.
Deze romige lychee-kokos pudding met mango is heerlijk zacht van smaak en structuur. Kan ook met extra fruit zoals kiwi. De pudding is gemaakt zonder gelatine.
Eet eens wat anders dan een boterham tijdens de lunch. Deze lunch wrap met kip en jalapeños is snel klaar en smaakt heerlijk.
Een parfait is een Frans dessert en is eigenlijk niet meer dan 'stilstaan bevroren ijs'. Oftewel bevriezen zonder te roeren. Groene thee parfait, zó romig!
Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.
Deze frisse springrolls met bleekselderij en komkommer zijn heerlijk knapperig, gezond en klaar binnen een half uur. Te serveren als vegetarische snack.
Een tomatensalsa is heerlijk fris, maar ook een beetje pittig. Te serveren als 'saus' bij vlees, vis en rijst of te serveren op brood en zelfs bij loempia's
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.